filmen om Ronja Rövardotter spelades. Söker du boende på västkusten i sommar? På smögen finns den berömda Smögen bryggan där tusentals turister strosar varje sommar och shoppar i

de små chariga butikerna länga Smögenbryggan. Den båtintresserade finner många både stora och små båtar att beskåda längs denna härliga bryggpromenad i Grebbestad. Ett mycket roligt att sätt att avsluta en Kick-off, en konferens eller bara något kul att testa på under semestern. Fjällbacka är idag mest känt genom Camilla Läckbergs alla deckarromaner. Självklart går det även att äta på hotellets restaurang som har klassisk svensk meny. Orkanvarning utfärdas då vindhastigheten blir 32 m/s. Stugor Södra Bohuslän, Orust och Tjörn. Alla har sin charm och du reser lätt mellan alla dessa orter under en dagsutflykt när du har ditt boende i Bohuslän. På helgerna är även puben och nattklubben öppen. Beaufortskalan, enheter för vindstyrka, sjöväderrapporter och Sjöväderprognoser på radio och VHF. Från kajen i Strömstad kan du enkelt ta dig ut till de vackra Kosteröarna med färja. Frukosten kan ätas som buffé eller på rummet via roomservice.

Vågbrus, där på de varma och mjuka granitklipporna rekommanderar vi bygga att ni äter lite medhavda räkor från fiskhamnen och njuter av en helt otrolig solnedgång i Västerhavets horisont. Havet, tanums kommun ligger i norra Bohuslän och bjuder på en mångfald naturupplevelser som kustland och skärgård. Upptäck tre soliga och ystra västkustpärlor i Tanums kommun. Superior är det största och här finns även jacuzzi i vissa av rummen. Uteserveringar och mysiga butiker att upptäcka.

V der och Vind p V stkusten, b tv dret med kustv derrapporter och kustv derprognoser, sj v derrapport, v derutsikter, v derprognoser.Tips om olika SPA p v stkusten i Sverige f r en avslappnande SPA-vistelse med behandlingar, poolbad och relaxavdelning.

Men du behöver inte lämna Strömsad överhuvudtaget. Så finns ju även BohusMalmön dit man måste ta vägverkets bilfärja Äta på en av ortens restauranger eller äta en glass på någon brygga. Butiker, en mer udda aktivitet som hotellet erbjuder är Skyttesimulator. Man får då bo i juniorsviten som har egen ångbastu. Bovallstrand, men längs hela den charmiga bryggpromenaden ligger glasscaféer. Lediga stugor i Strömstad, i Grebbestad hittar du den berömda Langostallriken och Grebys restaurang. Hunnebostrand, rönnäng, tjörn och Marstrand ligger dessa som ett pärlband av öar strax norr om Göteborg. Besök något av alla de små charmiga samhällena så som Skärhamn. E minut stockholm året runt, som seglare är du beroende av väder och vind.