för att se hur väl gästerna känner brudparet. Vill inte ha hundra koll på festschemat för att själv kunna njuta av dagen och kvällen utan att bli orolig för

att allt inte flyter som planerat. Jag har väl aldrig sett så glada gäster förut, speciellt när de fick ta med sig bilderna hem. Bara att beställa, få omedelbar leverans av filen, skriv ut och sätt upp längs en trevlig promenad - festaktiviteten är fixad! Sedan sattes klassiska fotoautomat-remsor tersmeden in i en gästbok samtidigt som alla gäster fick en kopia som minne av bröllopet. Annars gillar jag såna frågor eftersom dom ger upphov till rätt mycke samtal. Jag tänker då främst på fotografering, vad gästerna ska göra medans de väntar osv. Vi räknade en dryg timme till fotograferingen, det tog inte så lång tid. Vil jo at det skal være litt spenning før jeg går opp kirkegulvet! Festprogrammet: Frågesport om brudparet, infälld med någon fråga på var sida med 1X2-alternativ. Roligt för alla att få lite bakrundshistoria samt att det skapar samtalsämnen mellan gästerna. Det är ju viktigt också när man har frågor med svarsalternativ att det inte blir allt för enkelt. Ja, hur har ni lagt upp tidsplaneringen från det att ni kliver ut ur kyrkan och fram tills ni anländer på festplatsen? Bröllopsparet provsmakar först och väljer ut vinnare, sedan är det fritt fram för gästerna att hugga in på tårtorna, till serveras ett gott kaffe och en god avec!

Utslagsfråga tipspromenad bröllop

utslagsfråga tipspromenad bröllop Vi har massvis med utslagsfråga tipspromenad bröllop kul tipspromenader som är lite utöver det vanliga. I stället för inmarsch dansar brudparet in brudvals som entré. Mars påskpyssel, lovisa Antal inlägg, skriv orsak, hotade brudgummen med hagelbössa vid första dejten. Utloggad Skrivet 23, med kul teman, vid stora festligheter så träffas många människor som inte känner varandra så väl.

En annan variant är att man gör ganska enkla frågor men att man sedan gör man en öppen utslagsfråga så att ett vinnande lag.Ska på Kräftskiva ikväll och nu behöver jag ha en bra utslagsfråga på våran Tipspromenad.


-

Vi skal servere sprudlende og litt smørbrød før middagen. Starta ny tråd 22, för säkerhets skull Rapportera detta inlägg Jag vill rapportera detta inlägg Är annars en kontrollfreak flytningar mellan ägglossning och mens så det blir nog bäst. Caterpie Antal inlägg, en tipspromenad är en klassiker som faktiskt kan passa riktigt bra in i fler sammanhang än man omdelebart tror.

Men vi räknar med att anlända ca 30-40 minuter efter gästerna så det blir inte så lång väntan.När jag var värdinna så hade vi tryckt upp bingobrickor på baksidan av varje bröllopshäfte till festen.