hade med nallar hemifrån som var med på festen. Det räknas väl verkligen som vår då? Jag är intresserad mer än Nicklas i alla fall :-) Hehe. På högsommaren

räcker en halvtimme för einhell att det ska bli olidligt varmt och obehagligt att sätta sig. Jag märkte inte ens att det var fredag igår förrän på kvällen när barnen somnat. Jag undrade varför Elias hade kepsen så konstigt. Ett litet hej från tenta- och föräldradimman! Tur jag är så lättväckt när det gäller barnen. Nicklas är iväg och grejar. 3 veckors jobb för min del i sommar. ) Efter viss korrigering blev det till slut grillning igår. Alice sov i sin vagn och första turen fick vi inte in vagnen i hissen. Det är dumt att jag inte gjort det tidigare, man glömmer ju fort bort alla framsteg med datum och så vidare. Imorgon blir det en spännande eftermiddag. Tänk ändå vad konstigt att jag kan ha en sån stark längtan efter helgen fast inte jag jobbar. Deklarerat har jag gjort i alla fall och även om det inte var en förmögenhet som kommer sättas in på kontot så är alla slantar välkomna. Vi får helt enkelt se hur detta går. Och om hon fortsätter sova såhär bra, hur får vi Elias att sova lika länge tro?! Då fann jag sonen precis innanför dörren på hans rum. Gå och lägga sig tidigt idag kanske?! Det var det kanske inte riktigt värt enligt mig med den föreställningen, men själva grejen med att göra något bara med Elias utan lillasyster är viktigt och då blir det ändå värt det på något vis. Igår: Vi körde till Lödde för att hitta present till Johanna. Hunden är jättesur på mig nu, går och blänger och ryggar undan så fort jag kommer för nära. Att vara mammaledig är ju en full-time job i sig, men ska man sen samtidigt utöva sina hobbys och plugga ja då är det knappt någon vila som gäller, tiden räcker inte till.

Jag fick ett rejält resultat utbrott i morse när vi skulle ner till frukosten. Tills vagnen parkerades i hallen, mat och sovkaos, det sa alltid gammelmorfar i alla fall. Denna underbara killen 3 Herregud som jag älskar dig.

Det har varit vardagslunk och falukorv, blöta vantar, snoriga näsor, dammtussar och treårstrots.Och en man som jobbat och jobbat och jobbat.Jag var så trött när jag kom hem från skolan men barnen var pigga och energiska så lite treårstrots på det och en åttamånaders frustrerad över att han inte lärt.


Frisk luft men inte kallt, hoppas att sommaren kommit och stannar. Ett överfullt släp som ska till tippen i veckan blev det. Det är nog det som hjälpt mig att komma upp så tidigt på morgnarna kalmar som jag gjort de senaste dagarna. Han brukar inte vara ledsen och gråta men idag ville att mamma skulle stanna kvar på förskolan med honom. Vi hoppas på fint väder så vi kan vara ute och leka. Idag har pappan i huset sovmorgon. Jag kommer aldrig glömma dagen du föddes för tre år sedan. Plus att barnen får spendera tid tillsammans med sin pappa. Nu ska jag röja undan lite innan lilleman ska hämtas.

Sover hela nätterna och sådär så det borde inte bli några problem.Elias kräktes vid middagstid och har varit en aning matt sedan dess, från och till verkat vara på vippen att kräkas igen.Alltid lika spännande att höra hur det går för Elias på dagis.