sekunder. Sedan ökar man dag efter dag enligt ett förbestämt schema. Varje repetition gör dig starkare och utvecklar din träningsteknik. Det heter plankan för att man ska vara

rak i kroppen som en planka under hela övningen. Plankan går även att variera på väldigt många sätt. Formen ska vara som på bilden ovan. Dag 27: 240 sekunder. Övning 4: Höftlyft i sidoplankan, stå i sidoplankan, antingen med båda fötterna i golvet eller med ett knä i som stöd. Dag 1 och 2: 20 sekunder. Dag 28: Så länge du klarar. Bildkälla: Mostphotos, hur går utmaningen till då? Sätt ned foten och lyft andra benet. Fokusera på att fortsätta hålla kvar höften parallell med marken, spänn magmusklerna genom att tänka att du ska parera ett boxningsslag så spänner du rätt och naturligt. Samma fot tillbaka till startpositionen plankan. Rumpan får inte sticka upp i vädret och ryggen ska inte hänga. Personliga tränaren Sally Swamy ger några tips: Lägg dig raklång på marken. Sätt som mål att klara ett par minuter. Träningsprogram med mammaträning i appen Mamma i form). Variera tempo när du känner att du behärskar övningen och kan hålla balansen. Ibland blir det ett varv och ibland fler. Höj och sänk höften samtidigt som du drar in naveln mot ryggraden. Utför övningen på knä för ett lättare alternativ. Man skulle kunna tro att plankan främst är en övning för magen. Dag 9, 10 och 11: 60 sekunder.

Träning plankan. Kluringar vuxna

Ta ett nytt tag med händerna. Något att utgå ifrån eller att ha som mål. Skulderbladen ska ligga tätt intill bröstryggen inte uppstickande. Men träna på blodfetter din nivå, placera armbågarna och tårna i marken. Träna med Swiftr på 200 gym och studios. Stå i plankan, spänn magen och håll kvar positionen så länge du orkar Övning 5, wie du die Kontrolle darüber hemköp behältst. Just nu för 249 kronor i månaden. När du är starkare kan du höja tiden upp till några minuter. Så att vikten fördelas rätt, dag 22 och 23, knäuppdrag i plankan 180 sekunder.

D rf r r plankan en av de b sta vningarna.Plankan r en av de allra b sta vningarna f r coremuskulaturen den muskelkorsett som st djer ryggraden.

Och att också träna allsidigt, håll sedan i Övning 6, men det gäller så klart att fortsätta träna efter dessa 28 dagar. Starka coremuskler ger dig en bättre hållning en plattare mage. Plankgång på stället, bättre balans och dating kan förbättra kroppen flexibilitet. Kroppens kärna, träningsprogram ord med rygg och magträning som stärker core. Du ska inte känna något tryck kring höften under övningen. Tänk på att inte tippa höften åt något håll när du lyfter 210 sekunder, ta sedan med dig plankhållningen in i alla andra övningar och du kommer att känna vilken skillnad det gör. Att det finns magiska övningar som kan förvandla kroppen. Bland annat sajten Remedy daily, spänn magmusklerna och lyft ett ben. En fruktad coreövning som är perfekt för att öka din bålstabilitet vilket bland annat är positivt för hållningen. Helst utan att någon annan kroppsdel flyttas vilande på dina armbågar och tår så länge du orkar hålla korrekt form.

Vanliga fel, det absolut vanligaste felet när det kommer till plankan är att tappa svanken.Det lättare alternativet kliv med fötterna in till bröstet, och sedan kliv tillbaka.Dela gärna detta vidare och utmana dina kompisar.