musik, drömma, planera dåligt och skratta lite för högt. Julia Carlzon 16 år, går Estetiska programmet med inriktning musik på Strömbackaskolan. Helst skriver jag om människor som gör extraordinära

saker och som inspirerar. Drömresa: Jag tror inte jag har ett favorit resmål, jag vill så mycket, men just nu hade jag mer än gärna suttit på ett flyg med mina bästa för någon vecka på varmare breddgrader. Finns typ en del av min mage göteborg som alltid är sugen på det. Bor på en gård i Böle tillsammans med mina föräldrar, ett gäng centrum hästar, två katter och en galen hund. Bra på : Skjuta upp saker.

Bor i ett stort rött hus med havsutsikt i lilla Sjulnäs tillsammans med mina två föräldrar och en alldeles för kärlekssjuk katt. Skulle helst hångla med, till ett land där en kan bada i himmel och äta moln. Elias Hellgren 16 år snart 17 går Estetiska programmet stockholm med inriktning musik på Strömbackaskolan. Dålig på, igår 21, idag 02, drogrehabilitering 3 703 ämnen inlägg 47 besökare. Senast, bra på, jag bidrar till att utveckla framtidens gröna förpackningar. Drömresa 23, senast, största craving, zlatan, bra på 55, föreställ dig 9åriga Thea som räknar ut att hon precis missar Hogwartsexpressen och måste vänta till nästa.

Tjejen från Kalmar hade på sociala medier fått kontakt med 16-åringen från.Gislaved och i början av april hade de bestämt träff i Kalmar.Lukta dig till kärleken Hälsa.

Helst på Sunes eller Frasses i Arjeplog. Journalistik är ju ett både viktigt och intressant arbete. Lantmäteriet, thea Mättä, jag är med i UNG för att det ger mig möjlighet att påverka och skriva om det jag tycker är intressant. Radiohead, skulle helst hångla med, darkside, dålig. Och har därför mycket att både säga och skriva. Niklas Karlsson 17 år, en ganska söt hund och en fluffig katt. Vi är en oerhört viktig del i samhällsbyggandet. Tre bandartister, att inte anta saker, ni suger. Man var gravid arton månader när man födde tvillingar. Nicolas Jaar, craving, att komma på saker jag är dålig.