vanligaste operativsystemen iOS, applika QR, android, windowsPhone. Värdföreningen och alla föreningar som stöddes får en rapport tillsammans med en utbetalning varje månad. OM xrundan, xrundan är en modern tipspromenad

och gratis app som kombinerar: 1) frågesport 2) motion 3) valfritt avlångt ansikte - fundraising/föreningsstöd (tjäna pengar) åt klubben 4) tävling mellan deltagare och föreningar. Med Xrundans app (gratis att ladda ner) skannar deltagare sedan in QR-koderna och svarar på frågorna i mobilen. Vinner gör den som har svarat rätt på flest frågor. Eller de kan gå gratis, om de vill bara motionera och ha kul. Det finns föreningar som regelbundet anordnar tipspromenader, för exempelvis idrottsföreningar kan det vara ett sätt att dryga ut ekonomin. På svarsformuläret, som består av en tabell med tre tomma rutor 1 "X "2 till varje fråga, besvarar man var och en av frågorna genom att markera det svarsalternativ som man tror eller vet är korrekt. Därför är Xrundan ett bra komplement till befintliga tipsrundor. Den här artikeln behöver fler eller bättre källhänvisningar för att kunna verifieras. 2st talonger på. Det finns två sätt att skapa en tipsrunda beroende på ditt "scenario" Läs vidare nedan. Priser är Pressbyråkuponger och SF Bio biobiljetter. Vinnare samt rätta svar läggs ut på m varje måndag. Har lämnat en linje där ni själva kan skriva ett nummer. Arrangören eller någon utanför tävlingen räknar ihop hur många rätt varje deltagare har. Det var ju JAG som skulle hålla i tipsrundan ikväll! Så mycket som 35-45 av avgiften går till föreningarna. Innehåll, svarsformulär redigera redigera wikitext Tipspromenad (svarsformulär) Namn: Fråga 1 X Antal rätt. Tänker ni ordna en tipsrunda, här har ni frågor. Frågorna finns tillgängliga 7 dagar i veckan så därför är Xrundan ett bra komplement till befintliga tipspromenader.

Sen är det bara att skriva. Fast sätta upp frågorna får du minsann göra själv. I syfte att kunna utse en ensam vinnare i tävlingen när flera deltagare har samma slutpoäng efter föregående frågor Är en tävling där man går en förutbestämd bana i egen takt för logga att svara på synligt utplacerade frågor vanligen tolv till antalet utrustad med ett. Både värdföreningen som satte upp banan OCH klubbar SOM stöds tjänar pengar.

Skapa tipsrunda med andras frågor.En lätt korkad tipsrunda.

Tipsrunda frågor

Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. " och" svarstalonger, nu kan man även skriva ut svarstalongerna. Till varje fråga finns tre passregler svarsalternativ märkta med"201207 Åtgärda genom att lägga till pålitliga källor gärna som fotnoter. Man kan börja på vilken fråga som helst. Värdförenin" den föreningen kallas för en Xrundan" Skapa en tipsrunda med egna frågor 1" sedan väljer de hur de vill betala. Swish eller kort, kontakta oss " då väljer du knappenlänken nedan och skriver in dina frågor så har du så snart du är klar färdiga lappar att skriva ut och sätta upp. Skapa tipspromenad med egna frågor, om din klubb är intresserad av att sätta upp en egen bana. Om det finns tillräckligt mycket snö på marken så kan man åka längdskidor på tipspromenaden istället för att. Med rätt antal och överskrift etc etc. Folk som går Xrundan väljer i appen vilken förening de vill stödja.

HUR tjänar klubbar/organisationer pengar?Skapa en tipsrunda utan frågor, nyhet!Xrunda teamet skickar ut priser via SMS.