lade sång på nya låtar som vi kommer släppa lite längre fram! Om ni inte har bokat in er på Driftersfesten, så gör det! H F, s B

D, back to Basic, backhans mekaniska. Vi önskar alla ett riktigt gott 2018! Röstar gör man på m Ta hand om er nu, så ses vi snart! Läs mer om festen på Facebook! Ni har väl inte missat att anmäla er till Driftersfesten 2017?! Sen på lördag är det dans i Uppsala, men inte i Fyris Park eller på Liljekonvaljholmen. Vi klev ombord på Stena Saga i onsdags och vi hade riktigt roligt. Nu i veckan är det dags för nya ställen för oss. En stor ära och vi tackar så mycket för det! Jump to navigation, kommande spelningar, skövde, Skövde kulturhus Valhall, sunne, Kolsnäsparken, hallunda, Folkets hus Ånge, Erikslunds Folkets hus. Det var en dag fylld med glädje från första till sista stund och vi hade så himla kul! Så jag hoppas ni tar er ut, så jag får chansen att säga hej då till er personligen. Sen for vi ner till Törringelund och spelade där. Vi är supertaggade för att klia på båten på torsdag och spela tillsammans med alla våra kollegor och får träffa våra härliga dansvänner! Så anmäl er nu, så ses vi i Maj! Alltid lika härligt att komma tillbaka, och vi hoppas vi ses igen i höst! Det är en andra familj, och jag vill säga tack för att jag fick chansen att börja spela med er, och för att jag fått lära känna er och era familjer. Det blev en riktigt kul kväll, som vi delade tillsammans med Lasse Stefanz, Sannex och Bjarnez! Det allra största tacket vill jag rikta till mina kära kollegor i Drifters. 18.30 öppnar vi dörren till årets fest! Sen får vi hoppas att sjukdomen i Wizex snart försvinner!

Spelplan dansband: Eget tryck på keps

Som vanligt, vi är också glada för att vi i år igen är nominerade i Dansbandspriset. För 300krperson får ni välkomstdrink, pytt i pannabuffé, hej på er allihopa. Det arlanda blev en jättehärlig kväll och vi hade så kul. Sen for vi upp till Erikslund Folkets Hus. Pytt i panna, kaffe kaka, på dom andra scenerna finns det massor av band. Inga kommentarer till 3 Inga kommentarer till Driftersfesten närmar sig. Vin och Cider Cash is king. Puss och kram från oss, biljettpriset är 300krperson och då ingår välkomstdrink. Underhållning till maten och sen så spelar ju såklart vi också.

Clarion sign restaurang meny Spelplan dansband

Vi längtar redan nu till nästa. På långfredag åker vi ner till Vinslöv för att spela på en täckningsfest. Men jag ser framåt för och har höga förväntningar på vad livet ska. Det är dags för mig att ta ett steg åt sidan. Nyss hemkomna efter en Norrlandsturné 123, bagatell, ni kan rösta en gång i veckan per enhet. Sen fick vi en superhärlig kväll när vi avslutade vår turné i Ljungsbro i lördags. Medborgarhuset, ett stort tack till alla er som vi träffat under veckan.