Wisepilot. Trafikinformationen verkar dock inte lika detaljerad som i andra appar när jag testar med samma rutt vid samma tidpunkt är listan över hinder på vägen betydligt kortare i

Route 66 än i exempelvis Tomtom och Wisepilot. Den är enkel och tydlig och har en bra balans mellan kartbild och informationsfält. Förutom skillnaderna i kartor och pris jämfört med Wisepilot har Telia Navigator en egen uppsättning röstinstruktioner och en mer välfylld butik i appen med bland annat terrängkartor och sjökort. Resrobot är en unik reseplanerartjänst för dig som behöver snabb, detaljerad och lättillgänglig information om resor och resekombinationer för alla typer av färdmedel. Via sökfältet kan du knappa in det mesta namn, telefonnummer, varumärken, adresser eller platser och få fram relevanta träffar. Vägvisning med talsyntes, utskriftsfunktion 3D-kartor i vissa städer, dålig sökfunktion för intressepunkter. Ruttberäkningen är snabb och föreslår tre blossom olika alternativ på samma sätt som Navigon.

För att vintjärns välja destination klickar man på menyvalet Ange mål och knappar in adress eller intressepunkt i sökrutan. Here och Tomtom har länge haft ett övertag genom funktioner som körfältsvisning och koll på trafikreglerna. Telia Navigator kombinerar pålitligt kartmaterial med flera ovanliga och användbara funktioner som körjournal och Enirosök. Google börjar dock hämta in försprånget och är betydligt snabbare än Here och Tomtom på att få ut kartuppdateringarna till appen.

Alla Sveriges resor p ett och samma st lle.Resrobot r en unik reseplanerartj nst f r dig som beh ver snabb, detaljerad och l ttillg nglig information.

Sökfunktionerna är kopplade till kartleverantörens intressepunkter och fungerar mycket bättre nu än vid förra testtillfället för ett vaxholm år sedan. Appen använder ett eget användarkonto för att spara inställningar och prenumerationer och du behöver välja vilka kartor du vill installera. Växlingen mellan kartvyn och menysidan sker med vända bladanimationen som finns på fler platser i mobilen. Men det finns också möjlighet att välja Människor. Kan ge instruktioner om svängar men inte talsyntes och säga gatunamn. När det gäller menyernas uppbyggnad, apple kartor Gränssnitt och prestanda Mobilerna har kört om de fristående enheterna när det gäller grafik och prestanda. Kartbilden ser ut ungefär som tidigare och har ett riktigt imponerande 3Dläge kallatFlyover där du kan vrida kartan och se detaljerade bilder av byggnader ur valfri vinkel. Ingen röststyrning på svenska, apple Kartor är också en besvikelse sökfältet ger träffar som borde ha gallrats bort för minst fem år sedan. Navigon passar bäst på en mobil eller surfplatta med stor och högupplöst skärm.