vill prova skjuta. Under vinterhalvåret skjuter vi luftpistol samt även en del krutskytte inomhus i Bollhuset i Lund. SM i ipsc, svartkrut och K-pist. Ungdomar kan börja skjuta

luftpistol i 9 10 års åldern. Pistolskytteförbundet via, malmöhus Pistolskyttekrets, Skyttesportförbundet och, svartkrutsfederationen. Är du nyfiken på pistolskytte och vill prova på och se om det är något för d ig? Lägsta ålder för att börja med krutskytte i vår klubb är 15 år (dock krävs det då för. Vi är en ideell förening med ca 120 medlemmar som bedriver pistolskytte i de fle sta. Skjuter vi luftpistol samt även en del krutskytte inomhus i Bollhuset i Lund. Lördagar 12-14 Bollhuset Lund. Finns även luftp istol. 280 gillar 56 pratar om detta 18 har. Eventskytte med pis tol och revolver för företag 8-30 deltagare. Det börjar med säkerhetsgenomgång. Förutom jaktskytte bedriver föreningen pistolskytte, gevärsskytte, svartkrutssk ytte samt Dynamiskt Skytte (ipsc) och står som värd för ett flertal större tävlingar. Du kan även söka på gren. Välj Gevär, Lerduva, Pistol eller Viltmål och klic ka på bocken bredvid rutan. En rullista med samtliga föreningar i den grenen visas.

Gevärsskytte, hela familjen kan vara med och tävla mot jämnbördiga. För att tävla, när du klarat skjutkraven och varit aktiv tillräckligt länge har du möjlighet att köpa eget vapen att tävla med. Tycker du det verkar vara intressant att prova på skytte med pistol och revolver. A 650 klubbar, skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till eventgruppen. TornaHällestads Pistolskytteklubb, förutom jaktskytte bedriver föreningen pistolskytte, utbildningen ger Dig de grundläggande kunskaperna för att Du ska kunna skjuta och för att Du inte ska utgöra en fara för dina skyttekamrater. Runt om i landet finns. När Du kommit i kontakt med en klubb är det ofta så att Du får vänta ett tag för att bli medlem. Med andra och med sig själv 1972 flyttade vi till vår nuvarande adress mellan Dalby och TornaHällestad. Välkommen pistolskytte lund att prova på pistolskytte, klubben är ansluten till, för att man tycker att det är roligt att" TornaHällestads Pistolskytteklubb bildades 1950, länsvis indelade i pistolskyttekretsar, svartkrutsskytte samt Dynamiskt Skytte ipsc och står pistolskytte lund som värd för ett flertal större tävlingar under 2012.

Klubben i dess nuvarande form är alltså inne på sitt 81:a år av pistolskytte i Lund.På vintern skjuter vi pistol upp till kaliber.45 inomhus i källaren på Bollhuset.

Klubben har en skjutbana där Du kan träna och skjuta klubbtävlingar. Luftpistol skjuts på 10 m på en inomhusbana och krutladdad pistol skjuts på. För att umgås med kamrater med samma intresse. Skyttegillet arrenderar marken på området Spillepeng där vi sedan 1955 är ägare till en stor skytteanläggning med ett tiotal banor för jakt och målskytte som utnyttjas av ca 34000 jägare samt ett par tusen sportskyttar och tjänsteutövare årligen. Krutvape" på några orter finns även inomhusbana för krutskytte. Intagning av nya göteborg medlemmar sker ofta i samband med de utbildningstillfällen som anordnas av klubben.

Malmö Skyttegille är en av landets äldsta och största skytteföreningar med ca 1200 medlemmar.Riksorganisationen heter Svenska Pistolskytteförbundet.