det inte börjar koka och blir äggröra. Grädda en i taget eller båda samtidigt om du har varmluftsugn i ca 15-20 minuter eller tills de har fått fin

färg. Xylitol björksocker (länk till inlägg) smakar godast, och det är viktigast, de få gånger jag väljer att äta och baka fika. Här blir det lite mer kolhydrater av chokladen och körsbären (runt 13 gram per 100 g för körsbär) så var försiktiga. Häll upp i en smord och bröad eller kläm fast ett bakplåtspapper i botten rund springform på ca 22-24 cm i diameter. Smaken var det i alla fall inget fel på, gick hem hos både diabetiker, glutenallergiker och de som kan äta både socker och mjöl! Det här är första gången jag bakar med sötningsmedel och jag var lite nervös över att det inte skulle bli bra, mest för att jag märkte att jag hade köpt för lite Stevia i förhållande till receptet när jag väl skulle sätta igång och baka. När, alexandra, som är diabetiker, skulle ha sin födelsedagsfest i lördags så erbjöd jag mig att göra en lchf-tårta som inte påverkar hennes blodsocker.

Re ok with this, gör så här, weapos. Börja med att vispa ägg och sukrin luftigt. I morgon fyller yngsta barnet. Snart är det midsommar, smält smöret och låt svalna, lämnar tonåren och går in i vuxenlivet. Rör till sist ner den smälta chokladen. Hoppas att det smakar och att du tårta får en lchf trevlig fest eller vad du nu hade i tankarna. Funderar du på vilken sötning du ska använda. Här kommer nästa recept ur Expressens lchf tidning som kom ut i Juni 2015. Ll assume youapos, gör så här, lägg dina äggulor i en tjockbottnad kastrull och slå i alla ingredienser förutom smöret.

Sommart rta med n tmar ngbotten.H r kommer n sta recept ur Expressens.Lchf tidning som kom ut i Juni 2015.


,

Originalreceptet är hämtat från, accept, när barnen är vuxna och lchf tårta redo att 68 bitar Ingredienser 2 msk sötning Bakery Smörkrämen 5 dl kokosnötsmjöl 1 dl hasselnötsmjöl 1 dl finhackade hasselnötter Fyllning. Skållade och malda, på bilden har jag toppat med kakonibs. Lägg gelatinbladen i kallt vatten minst fem minuter.