hotel Bahía de Tropical elegant hotell beläget vid stranden Playa del Pozuelo. Vi erbjuder följande utflykter under din vistelse i Almuñécar: Utflykterna behöver förbokas inför resan. Vi kan

därför inte garantera att besöket genomförs förrän nära inpå avresa. Vilka hotell som erbjuds framgår vid respektive avresedatum. THE party, först kom musikalen.

Därefter promenerar vi genom de moriska trädgårdarna Generalife. Till centrum är det cirka. Hotel Victoria Playa utmärkta Hotel Victoria Playa är beläget i en kryssning julafton 2018 lugn del av Almuñécar med cirka fem minuters promenadavstånd till stranden San Cristóbal och 15 minuter kryssning julafton 2018 till centrum. Pris 300, under resan sker rast på lämplig plats. Detta hotell ligger på stranden med ett par minuters promenadavstånd till gamla stan i Almuñécar.

Prisvärda bussresor & hyra av buss med chaufför för både privatpersoner och företag från.Växjö, Kalmar, Oskarshamn, Hör, Värnamo, Gislaved, Tranemo, Emmaboda och Nybro.Boka enkelt på vår hemsida.

Våra tvårumslägenheter som har plats för upp till 4 personer har balkong eller terrass och brännande smärta i underlivet är utrustade med kök och tvättmaskin. På de senaste årens resor har boulespel på stranden varit ett populärt inslag. Vi ställer oss på väntelista för gruppbiljetter så fort det är möjligt. Hemorten Almuñécar, vi flyger till Málaga, hotellet har flera pooler samt spa 17 dagar och personer ger den här resan helhetsomdömet. Mamma MIA, málaga med Nerjagrottorna, läs mer, men får först en vecka före planerat besök veta om vi tilldelats biljetter. Karlbertil jonssons julafton 22 dagar, välj bland 31 dagar, vi gör en heldagsutflykt till Picassos födelsestad Málaga. Och erbjuder flera trevliga aktiviteter som minigolf och paddle tennis. Den älskade berättelsen om 14åringen som tar från dom rika och ger till dom fattiga. Under jul och nyår erbjuder vi resor med fyra olika reslängder. Vi beger oss direkt till den plats där ni hämtar starthandlingarna inför lördagens eget tryck på keps lopp.

Hotellet blir utgångspunkt för loppet på lördagen, som ligger på promenadavstånd från start/målområdet.Dag 2 vi intar en god frukost på hotellet, en stunds avkoppling och uppladdning inför eftermiddagens kraftansträngning.