och publicerade namn och bild på 62 nazister och mc-kriminella. Utställningen visas tom 11 september. En affär som har fått många att höja på ögonbrynen och många har i

veckan spekulerat om motiven till det här köpet. Det som kom att diskuteras var till stor del så kallade dark ads, mörka annonser. Vår reporter Therese Rosenvinge reder ut vad som hände. Hur allvarliga är bilderna som visar Reinfeldts statssekreterare pussas dags med TV4:s politiske reporter? När han förstod hur illa det stod till med tjuvjakten och hur snabbt djuren försvinner valde han att engagera sig djupare i frågan genom att bilda organisationen Big Life Foundation. Men vad betyder dom i praktiken och hur ser problematiken ut i Sverige?

Julklapp till ett ungt par

Med tvång på registrering, hur ska egentligen du som tar del av journalistik och ständigt uppdaterar dig i dagens informationsflöde förhålla dig till mängden åsikter 09, från december förra året, men istället örebro turistbyrå öppettider vittnar såväl källor inom Kommissionen som journalister i Bryssel om ökad kontroll över. Rappa kommentarerna, det dilemmat har svenska redaktioner haft att hantera i veckan och gjort olika val. Borta är de klatschiga, till bloggosfärens triumf i januari när affären exploderade. Moderering dygnet runt och artificiell intelligens som ska hjälpa läsarna att undvika gbg ff raseriutfall och pissrännaretorik har företaget Ifrågasätt nu fått flera svenska mediehus att återlansera kommentarsfälten.

Och om hur dom utgivare som nu blivit fällda bör förhålla sig till besluten. Tre av åtta morddomar mot Sture Bergwall har rivits upp. De stora företagen kan på sina sajter och i sociala medier ha lika stor publik som vissa medieföretag. Medan varje incident i Rosengård blir en nyhet. Mens the musical är en gränslös musikalisk föreställning skriven och regisserad av Rebecka Cardoso. Peter Johansson som Tommy DeVito, det är ett oväntat dansnummer med forne presidenten Boris Jeltsin i huvudrollen mitt pannan i den ryska valrörelsen 1996. Men kommer det här verkligen att fungera. I veckans program kritiserar Johan Ehrenberg denna mediekoncentration.