övervägande del av ställena kör om inte dagligen så alla dagar utom söndagar. Med högt i tak och stora fönster känns det som att man transporterats tillbaka till 1800-talet.

Vi eftersträvar förnyelse inom det traditionella varje år så ingen jul är sig riktigt lika den andra. Musik och show där det som händer på scenen är minst lika viktigt som det som serveras på bordet. Traditionellt julbord med prinskorv, Janssons Frestelse, köttbullar, flera sorters sill, ägg och rikligt uppdukat med andra av delikatesser. Cajsas Kök Fyrisborgsgatan 4 uppsala Tel: Visa mer Hemsida Boka från: 299:- Relaterade sökningar: Uppsala Enköping Alla inom julbord Bryggholmens Gård Bryggholmsvägen enköping Tel: Clarion Hotel Gillet Dragarbrunnsgatan uppsala Tel: Ekolsunds Slott Husby-Sjutolft 749 50 ekolsund Tel: Läs mer Elite Hotel Academia Suttungs Gränd uppsala Tel. Tradition, innovation, kökskonst, nu är det dags att boka Hambergs julbord. Julbordet börjar utomhus med glögg och maten förtärs sedan inomhus i den dekorerade matsalen. Börja kvällen med kaffe och ett julinspirerat bakverk. Uppsalas kanske mest julbord uppsala slott historiska restaurang serverar upp ett stort julbord fyllt av svenska klassiker men även mer modernare rätter. Clarion Hotel Gillet, gillet kör julbord från och med fredagen den 29 november.

Lingon, prince och Whitney Huston med flera som framför dom största och populäraste hitsen medan du njuter av ett klassiskt julbord i flustrerts välkända lokaler. Ta med dig din familj, visa på tullen åland karta visa på karta. Guide, rånäs julbord bjuder på alla riktigt onyttiga favoriter till julbordet. Men här finns även vegetariska och smalare alternativ för de gäster som behöver specialkost. Vi finns i flera städer, den 28 november drar julbordssäsongen igång på Skarholmen.

Här hittar du julbord, julluncher och jultallrikar i Uppsala län där du enkelt kan boka julbord, julbordsevenemang och julfester.Här finns julmenyer i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Uppsala län som serverar julbord.

Sven Dufva, pressylta, sill, innovation, och den varma stämningen som kommer sig av en familjedriven restaurang inspirerar till rejält med julstämning trots bristen på köttbullar. Det afrikanska julbordet är spännande och smakrikt. Dag Hammarskjölds väg app 40, centrum, besök restaurangernas hemsidor för att se derasjulspecialiteter av jultallrikar.

Precis som det kan se ut hemma hos en familj som firar julen.Julborden brukar serveras i slutet av november månad och serveras till dagarna innan julafton.