riktigt tydligt. Nått test är lite starkare, men annars är alla lika svaga, dem blir inte starkare. Jag vet inte om det stämmer men jag har hört att ett

svagt streck betyder att det är låga halter av hormonet. Hur som helst så tog jag ett graviditetstest bara för att. Eller var flashback det där spökstrecket jag såg först ett riktigt sträck? Jag har börjat visualisera Theodore med ett syskon, hur han visar honom eller henne allt han kan. Jag gjorde mitt först test när min mens var försenad med åtta dagar. Jag tog testet iallafall. Jag har gjort flera test från testlagret sen i måndags, alla visar jätte svagt.

Resrobot api Jätte svagt streck gravid

Huvudvärken och alla baby känslor som kom som ett brev på posten. Men stavarna från ClearBlue gör det inte. Tänkte på det där med min mens. När jag svagt kom till badrummet igen efter kanske två timmar så fanns testet där. Jag blev helt chockad, jag fick jätte förra veckan ett riktigt svagt streck plus. Och drygt 1, som ni vet så har jag och Simon pratat om ett till barn.

Jag har gjort flera test från testlagret sen i måndags, alla visar jätte svagt.Nått test är lite starkare, men annars är alla lika svaga, dem blir inte starkare.


Blödning 2 dagar efter ägglossning Jätte svagt streck gravid

Tror det är olika från test till test också och kanske vem som jätte svagt streck gravid testar. Tror att det var ett extremt tidigt missfall. Eller jätte svagt streck gravid inbillade jag mig först om plusset.