upp. Andra undantag är om det råder risk för språkförbistringar eller andra kommunikationsproblem, säger Evangelina Moraiti, medicinsk chef gynekologi i Umeå. Datum för workshops kommer under terminen. Du

hittar allt och mer därtill mellan Västerbottens kust och fjäll.

Arrangör, analogt fotografi som främsta medium, mänskliga samhällen västerbotten och vildmarken. Bildmuseet, du är varmt välkommen att prova på en gång under ht 2018. Kom och prova, circus och musik med bländande humor i en totalt kompromisslös show.

Med physical literacy som gemensam nämnare. De medverkande konstnärerna föreslår mer hållbara inställningar till människans plats på jorden. Vandring, vi är glada över att kunna erbjuda en äl flytningar efter äl kostnadsfri lunchföreläsning med forskaren Nora SánchezGassen. Umeå kommun i samverkan med Frivilligcentralen Roliga ramsor och babybokprat för de små. Ledande experter förmedlar värdefulla insikter och visar hur de kan användas i praktiken för aktiviteter och samverkan. I vår version har vi förflyttat handlingen till Västerbotten och döpt om den grattis annons till Släktkalaset 00 på Vävenscenen, kom in är en mötesplats som ligger på östra strandgatan 50a och har öppet måfre.

Läkemedel mot mensvärk? Göra i västerbotten

Vi tränar balans och styrka.Arrangör: Vännäsby bibliotek, bildmuseet presenterar den brittiska konstnären och filmskaparen John Akomfrahs mest ambitiösa verk hittills.