transport minus avdrag för kostnaden motsvarande en enkel vuxenbiljett. Bussen går en gång i halvtimmen mellan klockan.00 och midnatt. Mat och dryck, det är tillåtet att ta med

och förtära mat och dryck ombord på bussen, dock ej dryck i pappersmuggar utan lock med risk för spill, eller varm, starkt doftande mat som kan orsaka olägenhet för medresenärer. Flygbussarna har högt ställda miljökrav och alla bussarna till och från Arlanda körs på biobränsle. Biljetter, arlanda Visitor Center i Terminal 5 eller i övriga informationsdiskar i terminalerna 2 och. Biljettautomater finns vid hållplatsen i Terminal 2, 4 och. Information vid trafikstörning, du har rätt till information om trafikstörningar senast vid bussens avgång eller när behov uppstår. Av säkerhetsskäl undviker vi att öppna bussens nedre bagageutrymme på mellanliggande hållplatser. Outnyttjade biljetter köpta i kassan, ombord på bussen, hos en återförsäljare eller i en automat återlöses inom giltighetstiden (3 månader) mot en administrativ avgift på 20 av biljettpriset. Felköpta biljetter (exemeplvis biljett till fel destination) återlöses om både den felköpta och den nya biljetten skickas in i original till kundtjänst. Det är en delad resa vilket innebär att bilen vanligtvis stannar på två platser på väg till/från flygplatsen. Nattbussar Stockholm och Uppsala, sL kör nattbuss nummer 592 mellan Arlanda och Stockholm city samt nattbuss nummer 593 mellan Uppsala och Stockholm city via Knivsta station och Arlanda. Shuttle buses provide convenient transportation to and from Arlanda Airport. Nettbuss Bus4You Västerås, Örebro och Karlstad. Located nearby are the sports and event venue Friends Arena, the Solvalla horse racetrack and the Drottningholm Golf Club. Med hänsyn till allergiker ber vi dig med pälsdjur att sätta dig långt bak i bussen. Det är ditt ansvar. Linjen har hållplatser längs motorvägen och vid S:t Eriksplan. Om du häver köpet har du bara rätt till återbetalning av den del av biljettpriset som avser tiden som är kvar på periodbiljetten. Om du inte begär ersättning för annan transport vid försening har du rätt till prisavdrag med: 50 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 20 minuter 75 av biljettpriset, om förseningen uppgår till mer än 40 minuter 100 av biljettpriset om förseningen uppgår till. Detta gäller även när bagaget är placerat så att du inte kan hålla bagaget under direkt uppsikt. Anpassning sker helt och hållet till dina önskemål vad gäller tidpunkt för avresa och upphämtningsplats. Den är opersonlig och kan användas i valfri riktning på vald linje. Bussarna till Arlanda går på 100 RME (biobaserat drivmedel) och förarna är utbildande i miljövänlig körning. Om du vid kontroll inte kan uppvisa giltig biljett tas en kontrollavgift på 500. Det finns gratis WiFi och eluttag vid varje säte.

Skidutrustning och dylikt medtas i mån av plats. Perfect for balmy summer evenings and sunny spring and autumn brommaplan till arlanda days Är bussen försenad med mer än 20 minuter eller om det finns skälig anledning att anta försening med mer än 20 minuter mot de tider som anges i tidtabellen. The hotel also has a large and lovely roof terrace. Bagagets placering under resan, nettbuss Bus4You från Arlanda till Västerås utan stopp och vidare till Örebro och Karlstad 10resors biljettkort är personligt och giltigt i 12 månader från köpdatum. Bagage Ömtåligt bagage ska vara väl emballerat.

Avgångar upp till var 20:e minut.Brommaplan : Avgår från.Arlanda och, brommaplan avgår upp.

Brommaplan till arlanda

Din resväska ska tåla normal hantering av bagage vid bussresa. Restidsgaranti, för att begära ersättning, flygbussarna har rätt att kontrollera biljettens giltighet. Vi rekommenderar att du planerar din resa så att du är på flygplatsen minst. En förutsättning för rätt till ersättning är att det var skäligt att välja den transport eller de transporter som använts. S webbplats, we serve free coffee and tea around the clock. För att begära ersättning behöver du skicka in alla originalkvitton via post. App, resa med barn, smuts eller liknande anses vara normalt slitage och ersätts ej av Flygbussarna. Har biljettens giltighetstid passerat då den inkommer gratis hockey spel till Kundtjänst kan den ej återlösas.

Detta måste göras senast 2 månader efter resan genomfördes.Validering av biljett, visa upp utskriven biljett vid ombordstigning.