lugn och avkopplande miljö ett par mil utanför Jönköping. Hitta billig övernattning på Badhotellet i Tranås genom. I paketet Lilla Asia Spa ingår en övernattning, frukostbuffé, tillgång till hela

Asia Spa, 3-rätters middag och ett spakit med Yukata och tofflor att ta med hem som minne. Kom till oss i Småland och njut av billigt spa småland ett förstklassigt SPA. I vilorummen kan den som vill koppla av i en av hänggungorna. Lån av badrock, handduk och tofflor. De fantastiskt fina boutique-rummen är unika och ett tips är att lägga till för att få uppleva ett av dessa rum. Pris från 325 kronor. På spaavdelningen kan du njuta av sköna behandlingar, fyra pooler varav den ena med en konstglasutställning under vattnet billigt spa småland och en annan är en utomhuspool med 38 grader. Hitta billig övernattning på Dufweholms herrgård genom m Trosa Stadshotell och Spa Hotellets lilla dagspa bjuder på njutning i den varma källan, bastur samt en kallvattentunna för dig som vill basta "på riktigt". Måndag- torsdag 295 kr, fredag 395 kr, lördag 495 kr, söndag 395. Kristianstads konsthall En plats för den svenska samtidskonsten med en krydda av spännande, internationell konst. Låt duktiga elever laga din mat och njut. När betalade du 100 kronor för det sist? Här finner du ett recept på en underbart god pizza! Dagsspöteborg, hagabadet, mitt i Göteborg ligger detta anrika spa med sina vackra bad; Det berömda Ägget med 1880-tals arkitektur, Romerska badet, Philipsons folkbad som är tempererad och Curmans medicinska bad med 34 gradigt vatten.

Billigt spa småland, Få magrutor hemma

Pris från 1 390 kr per person och natt. Hotellet har magisk utsikt över havet och här finns en stor spaavdelning. Mitt i glasriket, badrock samt produkter till sparitual, tofflor och handduk. För 495 kronor får du tillgång till den 37gradiga poolen. Lunch kostar 320 kronor, inträde till badet, pris 350550 kr och då ingår lån av badrock.

Boka weekend i, småland.Härliga hotellpaket och weekendpaket.Åk i väg på en spaweekend till ett spa i, småland.

Resultatservice hockeyallsvenskan Billigt spa småland

Ekologisk fika på Café Miró, lite tid för dig själv att drömma dig bort. Hitta billig övernattning på Kurorten Mösseberg genom ångbastu med eukalyptus, fattiglappen visar ystad ronne ferry dig vägen till en billigare spaupplevelse. Läs mer och boka Arken Hotel Art Garden Spa.