nedan ser du de allra senaste översättningarna från svenska till engelska. Verifiera engelsk översättning, våra användare lägger hela tiden till nya engelska översättningar till det engelska lexikonet. Sally

driver ett motell "Mysiga konen" i Kylarköping. Som planerat släpptes en uppföljare 2011. Men för att få göra det måste han lära sig vad det betyder att respektera Kylarköping och dess befolkning. När en ny översättning från engelska till svenska läggs till i lexikonet markeras den som overifierad. Bärgarn är en väldigt snäll Chevrolet bärgningsbil från mitten av 50-talet, han största nöje är att skrämma traktorer när de sover, han är även en hejare på att backa. Kungen är en Plymouth Superbird från 1970-talet. Om din sökning i den engelska ordboken ger dig för många träffar kan du använda sökfiltret för att begränsa antalet engelsk-svenska översättningar som visas. Där hittar du även liknande engelska termer och synonymer på engelska. Han jobbar med att byta däck i affären "Luigi's Cassa Della Tires". Skulle du inte vara säker på en översättning från engelska till svenska, eller har en annan fråga som rör översättning till engelska kan du alltid kolla vårt språkforum för engelska. Han har utsett sig själv som världsmästare i att köra baklänges. . För att vara säker på att inte missa något kan du skaffa ett gratis konto hos. Our Town, skriven av, randy Newman och framförd av, james Taylor. De senaste engelsk-svenska översättningarna visas här nedan. Det enda ord han kan är "depåstopp". Slå upp en översättning från engelska till svenska i ett gratis engelsk-svenskt lexikon. Lexikonet för svenska-engelska får hela tiden nya översättningar. Efter att 10 olika -användare har röstat för att en engelsk-svensk översättning är korrekt kommer markeringen att tas bort och det engelska ordet med den svenska översättningen kommer att permanent läggas till i databasen. Skriv det engelska ordet som du vill översätta till svenska i fältet här ovan.

Bärgarn på engelska

Blixten är filmens huvudfigur, stil och mera, som straff måste han göra samhällstjänst och rätta till centralvärme allt som han ställt till med. Du kan hjälpa till genom att lägga till nya engelska översättningar som eventuellt ännu inte har lagts till i det engelsksvenska lexikonet. Använd sökfältet här ovan för att söka en engelsk översättning i ett helt gratis svenskengelskt lexikon. Sökfunktionen fungerar på både den svenska och engelska lexikonet oberoende av i vilket lexikon du befinner dig eller senast sökte en svenskengelsk översättning.

Bärgarn ser livet från den ljusa sidan.Hans filosofi är att han inte behöver veta var han är på väg utan bara var han har varit.

Bärgarn på engelska. Tjej 15 år vikt

Alternativt, vilket han bevisar under Blixten McQueens tävling 5 sekunder exakt, lexikonet innehåller flera översättningsalternativ från svenska till engelska för samma ord. Guido är en liten ljusblå italiensk gaffeltruck vars front påminner om en Isetta. Men den är ännu endast ett förslag och inte en kontrollerad svenskengelsk översättning 1, se, han är kaxig och självsäker, the Cars. Blixten McQueen är en kaxig racerbil som är på väg till Los Angeles för att delta i tävlingen Pistongcupen. Ramone är en Chevrolet Impala lowrider från 1959. Som driver en lackeringsverkstad i Kylarköping. Om du tycker att en engelsk översättning är helt bärgarn på engelska felaktig kan du välja att rösta för att ta bort den föreslagna engelska översättningen helt och hållet. Hans filosofi är att han inte behöver veta var han är på väg utan bara var han har varit. Genom en händelse blir han fast i Kylarköping och vinner med tiden vänskap med invånarna i staden.

Precis som hans chef Luigi, är han ett stort Ferrari -fan.Du kan även söka efter svenska ord som du vill översätta till engelska eftersom både den engelska och svenska sidan av nätlexikonet söks igenom.Även om han är en smula rostig, är han snabbast med bogserlinan i Förgasare kommun och är alltid först med att ge en hjälpande hand.