passar de allra flesta. Ät efter eftermiddagsträningen: Om du inte äter middag direkt efter passet eller om du har lång väg hem så rekommenderar jag att du har med

en proteinshake som du dricker direkt efter träningen på väg hem. Så här äter jag innan morgonträning: Innan konditionsträning: Då vill jag inte äta för mycket eftersom jag lätt för håll i sådant fall. Jag orkar prestera ändå, men det är viktigt att jag har ätit bra dagen innan. En proteinshake är inget måste, men enkel och behändig för att få i dig bra proteiner direkt efter passet. Detta lilla mellanmål är superviktigt för att du ska återställa immunförsvaret och för att kroppen ska återhämta sig snabbare efter träningen. Eftermiddagsträning efter jobbet, om du tränar direkt efter jobbet behöver du äta ett mellanmål mellan lunchen och träningen. Jag tänkte ge några exempel på hur du kan planera måltiderna vid olika träningstillfällen under dagen. Att då hoppa äta innan morgonträning över frukosten för att spara in på kalorierna och sen bara orka med en lägre intensitet på passet vore extremt dumt. Frukost innan morgonträning ida, något som jag vill ha ganska direkt efter att jag har vaknat är kaffe. Vissa kan behöva mera (speciellt vid längre pass och då kan exempelvis en frukt, smoothie, lite yoghurt eller en smörgås fungera bra som en mini-frukost innan du ger dig iväg. Mat efter träning grundregel: Försök att få i dig något snabbt efter avslutat pass (helst inom en halvtimme efter träningen och gärna något proteinrikt. Det vi vill att du lägger fokus på är tajmingen. Hur mycket ska man äta för att få de bästa resultaten och när ska man äta? Ät efter kvällsträningen: En proteinshake eller smoothie kan vara det enda du behöver efter träningen om du tränar sent, om du inte är hungrig. Om träningen kommer för tätt inpå middagen så kan du välja att äta en lättare middag, men istället fylla på energiförråden efter träningen. Ett kokt ägg eller en mugg med naturell yoghurt, linfrön och några russin brukar vara lagom. Försök planera middagen så att det passar din träning. Proteinerna är viktiga för att inte musklerna ska brytas ned. Både före och efter träningspasset! Men jag är sällan hungrig direkt när jag har gått upp utan brukar vilja vänta ett tag med frukosten. Lunchträning, om du tränar på lunchen är det bästa alternativet att träna innan du äter. Innan power walk, yoga eller kortare konditionsträning: När jag ska ut på promenad, power walk eller ska träna kondition i max 45-50 minuter klarar jag mig utan mat innan. Hur och vad äter du innan morgonträning? Däremot bör man inte förringa den mentala effekten (liksom all annan placebo; tror vi bara på det, så är häften vunnet!). Till det blir en kopp te perfekt innan läggdags.

00 löpning el styrketräning, kan man äta efter en stund lite småmysigt sådär. Om flytningar mellan ägglossning och mens du har lång väg hem från gymmet kan det vara bra att ha med en proteinshakekokta äggfrukt som du snabbt kan få i dig Ät snygga tjejer 8 år efter lunchträning Ät innan lunchträning, hör du till gruppen som tränar 34 ggr i veckan och vill gå ner. Efter träningen äter du din vanliga lunch som nu smakar bättre än någonsin. Kvällsträning, många föredrar att träna på kvällen efter middagen. Träna ungefär 12 timmar efter en stadig middag. Nu äggmacka och sedan hård styrketräning. Här hittar du ett riktigt bra proteinpulver 00 mellanmål Ex 150, alternativt äter du ett litet mellanmål mellan frukost och träningen. Och det kan man vänja kroppen vid om det är nödvändigt. Om jag ska träna kondition längre än en timme behöver jag dock lite mer energi. Oavsett vad jag tränar på morgonen och hur jag äter innan passet så är det alltid lika viktigt att fylla på med bra mat efter träningspasset Ät något som du vet ger dig tillräckligt med energi till passet exempelvis naturell yoghurt med bär.

Frukost innan passet sätter grunden för effektiv.Att äta något innan morgonträningen.


En av de vanligaste frågorna vi får från medlemmar. Fyll på med en stor, lunch eller middag efter din träning. Kunder och läsare när det gäller morgonträning. Kvarg eller ägg Ät innan eftermiddagsträning, men det gäller att pröva sig fram innan man hittar sitt sätt då det är högst individuellt innan vad som fungerar bäst.

Har du känslan av maten hoppar runt i magen när du springer och nästan mår illa, ja testa då att äta något mindre alternativt ett sent mellanmål som keso och bär innan du lägger dig.Oavsett det näringsriktiga i det, så fungerar det bra för mig att ta med en banan när jag gör en morgonrunda på ngn mil eller mer.